Zkuste si Star Citizen na týden zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zkuste si Star Citizen na týden zdarma

Zkuste si Star Citizen na týden zdarma

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

23. 10. 2016 08:48 21
Reklama

Pokud jste po Star Citizen v minulosti již pokukovali a stále se ještě nerozhoupali k zaplacení ochutnávky tohoto dnes již majestátní částkou podpořeného projektu, tak pro vás Cloud Imperium Games mají příjemné překvapení – do konce října si totiž hru můžete vyzkoušet zcela zdarma.

O Star Citizen jsme toho napsali mnoho, v poslední době se však množily spíše ty nepříliš radostné zprávy. Dozvěděli jsme se tak kupříkladu o problematickém vývoji z důvodu příliš velkých nároků na engine, o odkladu příběhové kampaně a o zklamání některých fanoušků, dnešní zpráva je však přeci jen poněkud radostnější.

Pro získání přístupu do hry stačí zavítat na web hry, vytvořit si nový účet a ve vhodnou chvíli užít promo kód „FALL2016“. Nabídka platí do neděle 30. října a zájemci si během této akce mohou vyzkoušet koráb jménem F7C-M Super Hornet. Z obsahu se mohou noví hráči těšit na volné poletování vesmírem, na souboje v otevřeném prostoru a na ochutnávku perzistentního vesmíru. Nejedná se tedy o kdovíjak kompletní balík obsahující všechny dosud představené moduly, i přesto však tato nabídka umí zprostředkovat sympatický náhled na to, co tento ambiciózní titul dokáže svým hráčům v současné době nabídnout.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama