Aktualizovaná galerie láká do Tarkova
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Aktualizovaná galerie láká do Tarkova

Aktualizovaná galerie láká do Tarkova

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

21. 10. 2016 09:31
Reklama

Šestice nových obrázků z MMO FPS Escape From Tarkov ukazuje technologický pokrok hry nejen od prvotního oznámení, ale i od uzavřeného alfatestu. K tomu tvůrci popisují, v čem všem se hra po grafické stránce konkrétně zlepšila a lákají tím do prý již brzké uzavřené bety.

Konkrétní výpis novinek obsahuje například aktualizované shadery, renderování postavené na fyzikálních zákonech (takzvaný Physically Based Rendering založený na vypočítávaných odrazech světla), upravené barvy, simulaci adaptace oka na světlo a například i optimalizaci prostředí a vegetace. Důležitější než slova jsou však přiložené obrázky, jež vás o novinkách mohou přesvědčit.

A pokud byste tento ambiciózní titul snad ještě vůbec neznali, tak vězte, že se jedná o online akci založenou na příběhu a jež bude kromě elementů klasických FPS těžit i ze žánru RPG. Tvůrci slibují přinést hardcore akci, v níž bude velký důraz kladen na maximální realismus. Slibovaný hutný děj hry se přitom bude odehrávat v ruské metropoli Tarkov, jež se stala dějištěm neznámé katastrofy a ze které je následně nutné uniknout. Potíž však nastává v tom, že se z města stalo bojiště řady militantních privátních organizací s vlastními úmysly a motivací. Uzavřená betaverze hry by měla probíhat ještě letos a pokud by vás zajímala, tak můžete zavítat na web hry. Tam se lze registrovat a zvýšit tím své šance na přístup.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama