Switch podpoří široká plejáda vydavatelů
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Switch podpoří široká plejáda vydavatelů

Switch podpoří široká plejáda vydavatelů

Pavel Makal

Pavel Makal

20. 10. 2016 14:47 9
Reklama

Během jediného okamžiku z hromady spekulací vykrystalizovala jasná realita: Nintendo NX je ve skutečnosti Nintendo Switch a skutečně se jedná o hybrid mezi domácí konzolí a handheldem. Skoro bychom si tipli, že právě na používání na cestách bude kladen hlavní důraz. Nejdůležitější je ale bohatá softwarová podpora.

Nintendo se krátce po odhalení nové konzole pochlubilo i seznamem partnerů, který je tentokrát nebývale rozsáhlý a nechybí v něm ti nejdůležitější hráči na poli herního průmyslu. Kromě Bethesdy, kterou jste mohli odhadnout na základě záběrů z The Elder Scrolls V: Skyrim a 2K, které se na Switch pochlubí posledním dílem série NBA 2K, se můžeme těšit na hry od široké plejády dalších vývojářů.

Chybět nebude Activision, které by mohlo na Switch a tedy i na cesty přispět pokračováním Destiny nebo dalšími díly Call of Duty. Podporu slibuje i EA s širokým portfoliem sportovních, závodních či ryze akčních titulů. Samozřejmostí je pak přítomnost japonského kvintetu Capcom, Konami, Sega, Bandai Namco a Koei Tecmo a minimálně jednoho člena redakce výrazně potěšil příslib FROMSOFTWARE. Stranou nezůstal ani tradiční partner Ubisoft, těšit se můžeme i na hry od Warner Bros nebo Square Enix. Celý seznam firem, které chystají tituly pro Nintendo Switch, naleznete na přiloženém obrázku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama