Steep předběhne na PS4 švédský rival
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Steep předběhne na PS4 švédský rival

Steep předběhne na PS4 švédský rival

Jiří Bigas

Jiří Bigas

20. 10. 2016 09:23
Reklama

Steep od Ubisoftu není jedinou sportovní hrou, která se nás pokusí přesvědčit, že zlaté časy SSX a Cool Boarders se stále mohou vrátit. Dalším počinem z této kategorie je chystaný free-to-play titul Snow od studia Poppermost Productions.

Open world závody na lyžích a snowboardu od švédských autorů pohání technologie CryEngine a od 10. října 2013 jsou k dispozici na Steamu v early accessu. Původně PC exkluzivní hra se ale chystá i na PS4, jak bylo oznámeno už na Gamescomu v srpnu 2014. Nyní se vydání hry v konzolové verzi konečně přiblížilo a vývojáři na něj upozorňují novým trailerem.

Beta PS4 verze začne 25. října a její účastníci obdrží takzvaný Founder's Pack podobně jako hráči, kteří mezi prvními naskočili do onlinovky The Tomorrow Children. I když Snow nabízí vedle lyží a snowboardu také snažný skútr, je zřejmé, že působí tento David ve stínu Goliáše Ubisoftu trochu jako Verdun vedle Battlefieldu 1. To ale neznamená, že se nakonec ze Snow nevyklube lepší hra.

Na Steamu hodnotí titul kladně 72 procent hráčů. I když jde o free-to-play počin, za vstup do bety, respektive zmíněný Founder's Pack zatím na PS4 zaplatíte 20 dolarů. I tohle je podobné jako u The Tomorrow Children. Kromě samotné hry přitom obdržíte i ingame předměty v hodnotě přes 30 dolarů, mezi nimiž najdete extra outfity na lyže i prkno, zlatý sněžný skútr a zlatého drona. To asi aby to nevypadalo, že se za early access verzi free-to-play hry na konzoli od Sony platit musí.

Předplatitelé programu PlayStation Plus se navíc mohou těšit na oblečení a výbavu ve stylu osmdesátých let. Ski or Die hadr! Poppermost Productions se také spojili s kanálem ESPN a přinesou do hry tratě z Winter X Games 2016 v Aspenu. Na rozdíl od Steepu se Snow zatím nechystá na další platformy. Jde o konzolovou exkluzivitu pro PS4.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama