Sony a Rockstar Games oznamují partnerství
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sony a Rockstar Games oznamují partnerství

Sony a Rockstar Games oznamují partnerství

Pavel Makal

Pavel Makal

20. 10. 2016 15:58 9
Reklama

Trailer na Red Dead Redemption 2 nám toho sice o hře moc neprozradil, ale konečně oficiálně nastartoval těšení, které bude trvat až do příštího podzimu. Bohužel se ani nijak nezměnila situace kolem absentující PC verze. Se svou troškou do mlýna ale nyní přišla společnost Sony.

Na PlayStation Blogu se k chystané hře od Rockstar Games vyjádřil viceprezident brand marketingu americké pobočky Sony Interactive Entertainment John Koller. Zmínil, že Rockstar v uplynulých 20 letech změnil náš pohled na otevřené světy, samozřejmě zejména díky značce GTA, ale například i hrám Bully či Red Dead Redemption a závodnímu Midnight Clubu. Nyní se firma vrací s pokračováním milovaného westernu a podle Kollerových slov není lepšího místa, kde si hru užít, než je právě PlayStation.

Sony oznamuje partnerství s Rockstar Games, které majitelům PS4 přinese hned dvě výhody. Dostanou jednak přednostní přístup k určitým prvkům online obsahu a za druhé se mohou těšit na původní Red Dead Redemption, bohužel jen v rámci služby PS Now. Díky tomu, že je služba PS Now dostupná už i na PC, bude to vůbec poprvé, co si PC hráči budou moci dobrodružství Johna Marstona vyzkoušet na vlastní kůži. Co je ale z našeho pohledu jednoznačně nejzajímavější, je informace, že záběry v traileru pocházejí z verze pro PlayStation 4. PS4 Pro nebyla vůbec zmíněna. Další novinky, vyplývající z partnerství obou firem, se údajně dozvíme již brzy.

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama