Nintendo dnes představí konzoli NX
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nintendo dnes představí konzoli NX

Nintendo dnes představí konzoli NX

Jiří Bigas

Jiří Bigas

20. 10. 2016 07:36 4
Reklama

Spekulace z posledních týdnů se zase jednou zakládaly na pravdě. Nintendo tento týden skutečně představí novou konzoli s pracovním názvem NX. Stane se tak ještě dnes odpoledne, konkrétně v 16 hodin.

Čeká nás hodně zajímavý den. Hodinu před prvním videem z Red Dead Redemption 2 se přihlásí o slovo kníratý instalatér Mario. Japonský výrobce už tradičně nechystá žádnou velkolepou show ani tiskovou konferenci v pravém slova smyslu, zdá se, ale láká nás na tříminutový Preview Trailer, jak sám odhalení nazývá. O délce se zmiňuje japonský tweet, ostatní účty rozsah přenosu nespecifikují.

Není tak přesně jasné, s čím se Nintendo dnes odpoledne pochlubí, ale v tak krátkém čase zřejmě stihne zmínit jen to nejdůležitější o konzoli samotné a představí záladní lineup chystaných her. Bylo by opravdu zajímavé, pokud by se mezi nimi objevil třeba i Red Dead a sladění těchto dvou oznámení by nebylo nakonec jen náhodné. Ostatně společnost Take-Two Interactive, která vlastní Rockstar Games, už v minulosti ústy svého prezidenta projevila o NX zájem.

Pokud jde o samotné zařízení, na trh by mělo přijít v březnu příštího roku a drtivá většina insiderů se shoduje, že půjde o hybrid handheldu a klasické domácí konzole, jehož výkon by se mohl blížit současným konzolím.

Kluci a holky, držte si klobouky, dnes to bude pořádná jízda. Ještě někdo by si tu zahrál Red Dead Redemption v cestovní verzi…?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama