Mobius Final Fantasy vyjde také na PC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Mobius Final Fantasy vyjde také na PC

Mobius Final Fantasy vyjde také na PC

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

20. 10. 2016 13:39 3
Reklama

Mobilní RPG Mobius Final Fantasy, které se na svět vyklubalo před rokem a běží na Androidu a iOS, se podívá také na počítač. Lidé ze Square Enix totiž oznámili listopadové vydání hry na Steamu, v tuto chvíli ale pouze pro trh v Japonsku.

Pokud jste o Mobius Final Fantasy nikdy nezavadili, vývojáři jej označují za mobilní hru s plnohodnotnými konzolovými kvalitami (ať už to znamená cokoliv) a jde o RPG, o jehož vývoj se postarali veteráni Jošinori Kitase a Kzaušige Nodžima. Ano, přesně ti lidé, kteří se nesmazatelně podepsali pod legendární Final Fantasy VII.

Podobně jako klasické díly hlavní série, také Mobius spoléhá na tahový systém soubojů a poměrně pěknou grafiku, kterou jsou moderní telefony schopné vykouzlit. I přes kladné recenze se však kolem Mobius nestihl vytvořit bůhvíjaký bzukot a Square Enix potřebuje hru „prodat“ více lidem.

Jediné, z čeho reálně můžeme mít strach, je schopnost vývojářů přesně přepracovat dotykové ovládání pro použití klávesnice a myši. Na druhou stranu se tu ale bavíme o enginu Unity a s ním, jak je známo, vývojáři nemají na PC sebemenší problém.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama