Karetní hry rozšíří série Plants vs Zombies
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Karetní hry rozšíří série Plants vs Zombies

Karetní hry rozšíří série Plants vs Zombies

David Plecháček

David Plecháček

19. 10. 2016 12:52
Reklama

Sérii Plants vs. Zombies známe z posledních let především jako third-person bláznivé střílečky s podtitulem Garden Warfare, mnozí si ale vzpomenou, že tato značka začínala trochu jinak. Původně se totiž jednalo o tower defense hru. K těmto dvěma rozličným žánrům připočtěme nově ještě jeden - další díl je totiž karetní hrou.

S těmi se sice roztrhl pytel, ale studio PopCap si řeklo, že to ničemu nevadí a že přispěje i svým dílem do mlýna. Plants vs. Zombies Heroes je už v tuto chvíli zdarma k dispozici na App Store a Google Play. Od hry můžete očekávat 400 úrovní pro jednoho hráče, 200 sběratelných kartiček a 20 hrdinů, které moc dobře známe z jiných her v sérii.

Hra také nabídne online multiplayer, ve kterém si můžete zahrát proti živým nepřátelům. „Plants vs. Zombies Heroes začalo před roky jako prototyp papírové karetní hry a jako zábavný způsob, jak si náš tým mohl zahrát za oblíbené postavy z PvZ ve svém volném čase,“ říká Brian Lindley. „Od té doby jsme tento koncept vyvinuli v bláznivou, doslova šílenou karetní hru, která je zábavná pro všechny, nejen pro nás.“ Pokud máte zájem, můžete si hru stáhnout a vyzkoušet.

Karetní hry rozšíří série Plants vs Zombies
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama