V LOTRO se příští rok projdete do Mordoru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V LOTRO se příští rok projdete do Mordoru

V LOTRO se příští rok projdete do Mordoru

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

16. 10. 2016 14:33 4
Reklama

Po dlouhém Q&A týkajícím se nového patche pro World of Warcraft se můžete podívat na další podobně hutné video. To se tentokrát týká Lord of the Rings Online a plánované aktualizace s pořadovým číslem 19.

Patch nese jméno March of the King a vychází 17. října, po obsahové stránce nabídne rozšíření příběhu takové, jež zavede hráče až k branám samotného Mordoru. Do toho však jen tak jednoduše nevkročíme, to dávno všichni víme, ovšem i to by se mělo přeci jen do příštího roku změnit. Mnohem důležitější než aktuální seznam oprav a vylepšení přicházející aktualizace je totiž příslib, který v následujícím videu zazní – tvůrci v tomto video preview slibují přinést Mordor jako novou lokaci v dalším plánovaném rozšíření hry. To však dorazí nejdříve po dubnu roku 2017, kdy toto úspěšné MMORPG oslaví deset let na trhu.

Příští rok se tedy do tohoto MMORPG po letech dostane region, který si již dávno jistě chtělo projít velké množství fanoušků hry a který k tomuto univerzu neodmyslitelně patří. Každopádně co se avizované aktualizace samotné týče, tak výčet jejích změn můžete v textové podobě nalézt například zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama