Karazhan se do WoW vrátí na konci října
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Karazhan se do WoW vrátí na konci října

Karazhan se do WoW vrátí na konci října

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

16. 10. 2016 08:20 15
Reklama

Začátkem září jsme psali o rekordním launchi datadisku Legion pro letité MMORPG World of Warcraft a tehdy jsme vás také informovali o plánovaném významném patchi s označením 7.1. Ten nakonec hru rozšíří již za necelé dva týdny a jak bylo původně avizováno, jmenovat se bude Return to Karazhan.

Největší novinkou patche bude samozřejmě opětovný příchod stejnojmenného dungeonu. Ten slavil premiéru již v datadisku The Burning Crusade, návrat se však ponese v jiném duchu než doposud a nabídne zábavu pro celkem pět hráčů. Navrch patch přinese raid The Trial of Valor se třemi unikátními bossy – Odynem, Guarmem a obrovskou Helyou. Všechny tyto tři nepřátele (spolu s dalšími novinkami tohoto patche) lze vidět v přiložené ukázce lákající k vyzkoušení této aktualizace.

Vedle toho se také můžete podívat na hned hodinu dlouhé video, které nese formu Q&A a ve kterém se zvídavým dotazům komunity věnovali dva zástupci Blizzardu – komunitní manažer Josh Allen a šéf vývoje Ion Hazzikostas. Diskuze se samozřejmě týká právě tohoto patche a nadcházejících novinek hry.

Jedná se o skutečně hutné video a přepis jeho obsahu můžete nalézt například zde. Pravděpodobně nejdůležitější je však pro nás samotné datum vydání – Return to Karazhan vyjde v Evropě již ve středu 26. října.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama