Temné RPG Tyranny vyjde již v listopadu
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Temné RPG Tyranny vyjde již v listopadu

Temné RPG Tyranny vyjde již v listopadu

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

14. 10. 2016 09:44 1
Reklama

Formou nového videa oznamuje Paradox datum vydání temného RPG Tyranny. To dorazí na PC, Mac a Linux dle původních slibů přeci jen ještě letos a předobjednávat můžete již nyní. Na webu hry vás základní edice hry přijde na 42 eur, čili necelých 1 200 korun a samotným lákadlem mohou být vedle příběh představujícího traileru již samotné zkušenosti týmu – v portfoliu vývojářů Obsidian Entertainment naleznete například Fallout: New Vegas, Star Wars: Knights of the Old Republic II a nedávné Pillars of Eternity.

A právě poslednímu jmenovanému a konkrétně fantasy zasazení hry bude příběh Tyranny nejbližší. Jako hráči se ocitnete v roli takzvaného Fatebindera – soudce a kata v jedné osobě. Jde o charakter, který brouzdá herní krajinou a rozsévá „spravedlnost“ svých nadřízených – tyrana Kyrose a soudce Tunona. A pokud jste již o hře četli a byli jste u náš přítomni například jejímu oznámení, tak víte, že tady se za dobráka rozhodně nehraje. Naopak, Fatebinder je zápornou postavou a na vás jakožto na hráčích tak zůstává pouze ta volba, jak moc zlí vlastně budete.

Jakékoli volby přitom mají mít zásadní vliv na další směřování příběhu a mělo by se jednat tím pádem i o základní motivaci k opětovnému rozehrání tohoto izometrického RPG. Na vašich bedrech bude údajně spočívat osud až tisíce dalších postav a začíná být čím dál tím více jasné, že až tak zlí vlastně být nemusíte. Moudřejší však budeme již brzy – Tyranny dorazí na zmiňované platformy 10. listopadu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama