Na mobily se chystá další Ace Attorney
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Na mobily se chystá další Ace Attorney

Na mobily se chystá další Ace Attorney

Jiří Bigas

Jiří Bigas

13. 10. 2016 11:01
Reklama

Capcom v zimě vydá hru Apollo Justice: Ace Attorney na mobilní platformy iOS a Android. O Windows Phone nepadlo bohužel ani slovo. Jde o čtvrtý díl v populární adventurní sérii, který měl v Japonsku premiéru v roce 2007 na Nintendu DS další rok pak ve zbytku světa.

Drama ze soudní síně má tentokrát novou hvězdu - začínajícího obhájce, který dostal přiléhavé jméno Apollo Justice. Čeká nás hledání stop na místech činu, vyslýchání klíčových svědků a sbírání důkazů. Další kroky pak nevyhnutelně vedou do soudní síně, kde musí mladý Apollo dokázat nevinu svých klientů, které zastupuje. Vaším protivníkem bude při prvních bitvách a slovních přích talentovaný a extravagantní prokurátor Klavier Gavin.

Capcom slibuje optimalizované uživatelské rozhraní, které umožní pohodlné ovládání na mobilech i tabletech. Současně ale má hra nabídnout rovněž přepracovanou grafiku, jež má využít výhody vyššího rozlišení současných zařízení ve srovnání s původní handheldovou verzí. Kromě angličtiny bude hra v dispozici i v japonské jazykové mutaci. Capcom už se podělil i o první sadu screenshotů ve slušném rozlišení, na kterých vypadá hra opravdu dobře.

Oblíbená série z justičního prostředí odstartovala už v roce 2001 hrou Phoenix Wright: Ace Attorney pro Game Boy Advance. Později hra vyšla i na DS, 3DS, mobilech a dalších platformách. Na verzi pro iOS došlo na západě v roce 2009, celá původní trilogie pak byla k dispozici v roce 2013. Překvapivě pátý díl s podtitulem Dual Destinies se na iOS objevil už před dvěma lety, zatímco čtyřka se chystá až nyní.

Posledním regulérním dílem v sérii je Spirit of Justice z letošního září. Jde o šestou hru v základní řadě. Kromě ní ale existuje i celá spin-offů.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama