Vyjde třetí Dawn of War 30. dubna?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyjde třetí Dawn of War 30. dubna?

Vyjde třetí Dawn of War 30. dubna?

Zdeněk Princ

Zdeněk Princ

11. 10. 2016 13:43 1
Reklama

Pokud se už nemůžete dočkat vydání třetího dílu strategie Warhammer 40 000: Dawn of War III, pravděpodobně pro vás máme zásadní informaci. Pokud se administrátoři webu společnosti Sega nesekli, hra vyjde 30. dubna příštího roku.

Informace se objevila v katalogu připravovaných her zmiňovaného distributora vedle titulů jako Motorposrt Manager, Footbal Manager nebo Sonic Mania. Vzheldem k tomu, že všechny hry mají své pevné datum vydání, nemusí se v případě Dawn of War jednat o univerzální datum pro hry, které mají dosud určené jen předběžné období svého nástupu na poličky herních obchodů.

Pokud jste se dosud o Dawn of War III nezajímali, musíme vás odkázat na první záběry a následně i plnohodnotné odhalení hry z letošního května. Za zajímavé rovněž považujeme detaily o frakci mariňáků, v jejichž středu bude kráčet obří robotický kolos, rozsévající smrt a hrůzu v řadách nepřátel.

Videa z Dawn of War III vypadají opravdu k světu, přitom hra neztrácí nic na své pověstné oldschoolovosti a mohla by zvednout lehce uvadající zájem o RTS obecně.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama