Video zachycuje PC verzi Mafie plnou chyb
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Video zachycuje PC verzi Mafie plnou chyb

Video zachycuje PC verzi Mafie plnou chyb

David Plecháček

David Plecháček

10. 10. 2016 14:27 44
Reklama

Bývá to tak u každé hry, a i když nechceme přilévat olej do ohně, ani Mafii se chyby nevyhnuly. Možná třetí díl právě hrajete a říkáte si, že to snad ani není možné - neboť vám se všemožné glitche vyhýbají obloukem - ale někdo takové štěstí nemá. Takový člověk se pak rád o podobných situacích podělí s ostatními.

AKTUALIZACE

Jestli jsme nechtěli přilévat do ohně původně, tak teď nechceme dvojnásob. Mafia III je zkrátka očekávaná hra, která zajímá stejně tak nás jako vás, a tak se k nám porůznu dostávají videa, o která se chceme podělit. Dvě taková srovnávají možnosti trojky s možnostmi prvního, respektive druhého dílu. Některé z nich jsou vtipné, jiné možná bizarní, ale všechny ve skutečnosti dokládají, jak se tituly z roku 2002 a 2010 povedly.

PŮVODNÍ ZPRÁVA

Tak nějak vzniklo sedmiminutové video na YouTube. Video pojmenované Mafia 3 quality control si utahuje ze všemožných roztodivných událostí, které si jen můžeme představit. Nahrávka pochází z PC, z doby, kdy hru ještě svazoval FPS lock na 30 snímcích.

 

Od té doby se toho ale příliš nezměnilo. Od pátku dorazil jediný patch, který právě zámek na počet FPS zrušil. Na oficiálních stránkách hry ale studio Hangar 13 slibuje, že rozhodně jediným updatem nekončí ve vylepšování a opravování své hry, a tak musíme na další patche čekat.

Můžeme spekulovat, zda se díky nim opozdí obsah, který měl do hry připlout až po vydání. Mělo by se jednat o nové zbraně, závody, větší variabilitu ve vylepšování vozidel nebo možnost zajít do obchodu a Lincolna převléknout. Tato možnost v Mafii vcelku nepochopitelně chybí.

Když jsme u těch videí, ukážeme vám ještě jedno. To pro změnu srovnává velikosti herních světů, respektive ukazuje, za jak dlouho se dá přejít celou mapu. Čas hodina a 23 minut řadí třetí Mafii třeba před Fallouty 3 a 4 nebo před TES: Oblivion, ale pro změnu těsně za GTA: San Andreas.

Pokud jste zrovna v práci, ve škole nebo na cestách, nezapomeňte, že spolu s Mafií vyšla i mobilní hra Mafia III: Rivals. Free-to-play RPG hru si můžete stahovat jak na iOS, tak na Androidu.  

Recenzi třetího dílu si můžete přečíst zde.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama