Final Fantasy XV na PC hned tak nebude
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Final Fantasy XV na PC hned tak nebude

Final Fantasy XV na PC hned tak nebude

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

9. 10. 2016 14:48 1
Reklama

O PC verzi Final Fantasy XV se spekuluje dlouho a v minulosti ji dokonce sami autoři zmínili jako možnou. Ostatně ještě v pátek, když jsme informovali o plánované podpoře HDR na Xbox One S, tak jsme psali, že PC verze stále reálná je. Jenže tomu tak nakonec být vůbec nemusí a nové informace našeptávají spíše pravému opaku – PC verze Final Fantasy XV zřejmě hned tak nebude.

Ovšem game director Hadžime Tabata PC verzi hry nevylučuje, krotí však případné nadšení kterýchkoli hráčů – příprava plnohodnotné PC edice hry totiž prý může zabrat i celý rok a nelze tedy čekat, že by se titul Square Enixu na počítače podíval v dohledné době, naopak. Až na konzole Final Fantasy XV 29. listopadu zamíří, tak PC hráči budou moci konzolistům prozatím pouze závidět.

Důvodem takto dlouhého odkladu by měla být snaha přinést co možná nejdokonalejší titul – Tabata v minulosti již avizoval, že pokud na PC verzi dojde, tak se bude jednat o technologicky velmi vyspělý titul a o nejdokonalejší edici hry napříč všemi platformami. To však samozřejmě vyžaduje i citelné zásahy už do samotného enginu hry a něco takového si zkrátka svůj čas pochopitelně uzme. Takže PC komunitě a fanouškům hry nezbývá než čekat a doufat, že právě tato verze hry bude tím nejlepším. Pochopitelně pokud vůbec.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama