Deus Ex: MD jako první podporuje HDR na PS4
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Deus Ex: MD jako první podporuje HDR na PS4

Deus Ex: MD jako první podporuje HDR na PS4

Pavel Makal

Pavel Makal

4. 10. 2016 07:46 3
Reklama

Zhruba v polovině září dostala PlayStation 4 dlouho očekávaný firmware update 4.0 s označením Shingen, který přinesl celou řadu změn a úprav. Jednou z nich bylo i zařazení podpory HDR, kterou nám společnost Sony přislíbila v rámci akce PlayStation Meeting. První hrou, využívající tuto možnost, je srpnový Deus Ex: Mankind Divided.

Cyberpunkový hit letošního léta se totiž dočkal nového updatu 1.05, který řeší celou řadu problémů, bugů a glitchů, přidává nový obsah do režimu Breach a zároveň zpřístupňuje HDR režim, a to nejen pro PlayStation 4, ale samozřejmě i pro Xbox One S, který se podporou této funkce rovněž pyšní. Na PC ve stejnou dobu vyšel update 1.8, který obsahuje některé shodné prvky s tím konzolovým, podpora HDR v něm ovšem chybí.

A co nový patch pro Mankind Divided na konzole přináší? Předně opravuje celou řadu nepříjemných bugů, mezi které patří například pády hry v průběhu tutorialu na střelnici nebo přetrvávající grafický efekt flashbang granátu či typhoonu na obrazovce poté, co jste tyto prvky použili těsně před opuštěním tutorialu. Pokud jste si ale oblíbili režim Breach, dostanete menší porci nového obsahu a možností.

V Breach si nyní můžete upravovat svého avatara, přibyla mapa Overworld, novinky se nevyhnuly ani Santeau Corp, která dostala nové mapy a Darknet soubory. Kromě toho do hry přibylo nové uživatelské rozhraní pro úpravu avatarů, nové prémiové skiny pro Ripper a nová prémiová zbraň. Kompletní patch notes naleznete pod tímto odkazem. Vývojáři už v minulosti potvrdili, že se Mankind Divided dočká podpory 4K a grafických vylepšení na PlayStation 4 Pro. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama