Zapojte se do bety sportovní hry Steep
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zapojte se do bety sportovní hry Steep

Zapojte se do bety sportovní hry Steep

Jiří Bigas

Jiří Bigas

30. 9. 2016 09:09 1
Reklama

Jestliže už nyní koncem září netrpělivě vyhlížíte bělostný prašan a se slzou v oku vzpomínáte na sérii SSX, určitě dobře víte, že Ubisoft Annecy kutí open world hru zaměřenou na extrémní sporty jménem Steep. I když zatím budila novinka pro PC, PS4 a Xbox One trochu rozpaky, možnost vyzkoušet si ji v předstihu snad neodmítnete.

Hra zaměřená na různé adrenalinové disciplíny a on-line zápolení byla představená letos v červnu na E3 a vyjít má ještě letos, konkrétně 2. prosince. Vojtovy dojmy jste dost možná četli, teď máte příležitost udělat si vlastní názor. Můžete zkusit štěstí a registrovat se do uzavřené bety na stránkách Ubisoftu. Zkušební verze bude k dispozici na všech třech platformách, budete samozřejmě potřebovat Uplay účet a pokud budete vybráni, obdržíte včas mail, který vás na to upozorní a předá vám další pokyny. Jde tak o stejný postup jako naposledy u akce For Honor.

Pokud jde o samotnou betu hry Steep, podrobnosti o jejím obsahu bohužel neznáme. Extrémní sporty od Ubisoftu trochu připomínají zrušené adrenalinové závody studia Criterion Games. Nabídnou 1st person i 3rd person perspektivu a čtyři hlavní aktivity - lyžování, wingsuit, snowboardy a paragliding. Francouzští autoři titulu z Ubisoft Annecy dříve pracovali na multiplayerových módech pro série Assassin’s Creed a Tom Clancy's Splinter Cell. Na hře se podílí i studia sídlící v Kyjevě a Montpellier. Vývoj začal už v roce 2013.

Autoři Steepu se nechali inspirovat nedalekými Alpami, u nichž sídlí, i další hrou od Ubisoft - Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands. Její vývojáři z Ubisoft Paris museli kvůli rozlehlé otevřené krajině implementovat třeba právě paragliding jako jeden z druhů přepravy. V Annecy se inspirovali také značkou Trials. Ubisoft původně nápadu moc nevěřil, ale dal mu zelenou poté, co se přesvědčil, jak populární jsou videa z extrémních sportů na YouTube. Autoři věří, že on-line povaha a open world prvky jsou něčím novým ve sportovních hrách.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama