Je tohle první obrázek z nového Assassina?
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Je tohle první obrázek z nového Assassina?

Je tohle první obrázek z nového Assassina?

Jiří Bigas

Jiří Bigas

30. 9. 2016 11:19 4
Reklama

Internetem se začal potulovat obrázek, který má údajně představovat první pohled na nový Assassin's Creed. Ukazuje domnělé menu příštího dílu, o kterém jsme v posledních dnech několikrát psali, když Ubisoft naznačil, že toto pokračování nemusí vyjít další rok, jak se všeobecně předpokládalo, ale až v roce 2018.

Na obrázku, který by jistě nebylo obtížné zfalšovat, máme vidět menu nového prototypu, jehož pyramida jednoznačně odkazuje k domněnkám, že příště za Assassiny vyrazíme do starověkého Egypta. Jinak na screenshotu vidíme všechny obvyklé propriety včele s inventáře a craftingem. V pravém horním rohu pak nechybí možná až příliš okatě “nastražené” logo Assassin’s Creed Empire(s), jak se údajně nový díl má jmenovat.

Jak už jsme několikrát rekapitulovali, Egypt podle několika předchozích úniků představuje další zastávku v oblíbené sérii. Podle těchto zpráv má Empire představovat začátek nové trilogie, která nás postupně zavede také do antického Řecka a Říma. Dohady, zdali jde o skutečný únik, anebo jen další z dlouhé řady podfuků, už necháme na vás. V každém případě Ubisoft je zatím ohledně pokračování tajemný jako hrad v Karpatech.

Jeho šéf Yves Guillemot se v nedávném rozhovoru pro GameSpot nechal slyšet, že hra dostane tolik času, kolik jen bude potřebovat. Tvrdí přitom, že má jít o další revoluční díl, ale žádné podrobnosti prozradit nechtěl. Právě při té příležitosti jsme se také prvně dozvěděli, že není jisté, že nový Assassin’s Creed vyjde příští rok touto dobou. Klidně to podle něj může být až o další rok později.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama