Bulletstorm se příští rok dočká remasteru
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bulletstorm se příští rok dočká remasteru

Bulletstorm se příští rok dočká remasteru

Pavel Makal

Pavel Makal

30. 9. 2016 08:21 6
Reklama

Střílečka Bulletstorm z roku 2011 měla řadu chyb, v podstatě se ale jednalo o zábavný titul, u nějž jste se mohli odpoutat od jakýchkoli hlubokých myšlenek, na okamžik zapudit dobrý vkus a v roli věčně opilého drsňáka Craysona Greye kosit davy nepřátel různými kreativními způsoby. Ačkoli hra žádnou velkou díru do světa neudělala, v příštím roce bychom se měli dočkat její remasterované verze pro současné konzole a PC.

Již na letošní E3 obdrželi novináři od Microsoftu USB flash disky s press kity různých prezentovaných her. Objevil se mezi nimi i titul s všeříkajícím názvem Bulletstorm Remaster. Přestože nebylo vydání dosud nijak potvrzeno, brazilská ratingová organizace nyní přinesla o chystaném titulu nové informace. Zprávu o tom jako první přinesl magazín Gematsu. Remaster ponese jméno Bulletstorm: Full Clip Edition a dočkat bychom se ho měli v průběhu příštího roku.

Zvláštní na celé situaci je, že jako vydavatel je uvedena společnost Gearbox Publishing. Původní Bulletstorm totiž pod svými křídly vydalo EA. Hru má na svědomí studio People Can Fly, které se v minulosti proslavilo zejména sérií rychlých akcí Painkiller a také Gears of War: Judgement pro Xbox 360. V současnosti s Epic Games spolupracuje na survival sandboxu Fortnite. Vývojáři ani vydavatel se k celé situaci zatím nevyjádřili, můžeme ale předpokládat, že oficiální oznámení je na spadnutí.

Bulletstorm je FPS prolezlá drsným humorem, která klade velký důraz na nápadité zabíjení nepřátel. Kromě střelných zbraní má hlavní hrdina k dispozici bič, kterým si umí nepřátele přitahovat, nebo s nimi efektně házet po okolí. Hra vaše snažení a kreativitu boduje ve stylu automatových stříleček. Za body si následně můžete pořizovat nové zbraně, munici a vylepšení. Při svém původním vydání si Bulletstorm vysloužila pozitivní přijetí od kritiků, komerčně však hra propadla. Nepomohla ani vtipná reklamní kampaň, která skrz minihru Duty Calls utahovala z konkurenčních stříleček. Snad se remasteru povede lépe, přeci jen je v současnosti podobných her až nečekaný nedostatek. V naší galerii si můžete prohlédnout několik screenshotů z vyleštěné verze.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama