Motorkáři v GTA už vyhlížejí datum 4. října
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Motorkáři v GTA už vyhlížejí datum 4. října

Motorkáři v GTA už vyhlížejí datum 4. října

Jiří Bigas

Jiří Bigas

29. 9. 2016 08:44 3
Reklama

Pokud se počítáte mezi příznivce jedné stopy a učarovalo vám kouzlo motorkářských gangů v GTA Online, měli byste si do kalendáře poznamenat datum 4. října. V úterý totiž vychází netrpělivě očekávané rozšíření, kterým vývojáři z Rockstaru vyslyšeli četná volání po tomto typu obsahu.

Jak už jsme psali před pár dny, on-line petice se ujala a update nazvaný jednoduše Bikers se snaží zohlednit většinu přání a požadavků, které virtuální motorkáři před pár měsíci vyslovili. Samozřejmostí jsou nové módy, motorky, zbraně, oblečení, tetování - prostě spousta novinek v kooperativním i kompetitivním obsahu.

Vývojáři se také pochlubili novými screenshoty, které představují některé nové kousky z šatníku, arzenálu i garáže. Možnost zaútočit novými zbraněmi na blízko přímo z chopperu vypadá lákavě. A stávající volně organizované gangy určitě ocení také možnost vybudovat v rámci své tlupy nějakou pevnou hierarchii moci.

První informace o tomto rozšíření prosákly na internet už na konci července, kdy se podařilo stopy nového obsahu vypátrat jednomu z fanoušků. Nakonec se jeho informace bezezbytku potvrdily. Každý hráč tak dostane možnost založit a vést svůj vlastní gang, který se stane postrachem Los Santos či Blaine County. Radost dlouho přehlížené, ale velice aktivní komunitě určitě udělají i speciální nemovitosti.

Sedmdesát motorkářských gangů včele s Reaper Lords se letos v dubnu spojilo a zorganizovalo petici za tématické DLC, jež nasbírala 18 tisíc podpisů. Nad příběhovým DLC, které by rozšířilo singleplayer GTA V, se ale bohužel stále vznáší velký otazník.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama