Je tu první příběhové DLC pro Homefront
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Je tu první příběhové DLC pro Homefront

Je tu první příběhové DLC pro Homefront

Jiří Bigas

Jiří Bigas

29. 9. 2016 08:03 6
Reklama

Britští vývojáři z týmu Dambuster Studios dělali v posledních měsících všechno proto, aby se jim povedlo vylepšit nelichotivou pověst akce Homefront: The Revolution. Po několika aktualizacích původní hry a bezplatném testovacím víkendu nyní vydávají první singlové rozšíření.

První DLC rozšiřující kampaň pro jednoho hráče se jmenuje The Voice of Freedom a už je k dispozici na PC i konzolích PS4 a Xbox One. Jde o prolog k událostem původní hry a vaším cílem bude infiltrovat okupovanou Filadelfii coby Benjamin Walker, legendární postava odboje a nejhledanější muž, jemuž jdou Severokorejci po krku. Abyste uspěli, budete muset v tomto napínavém příběhovém rozšíření zužitkovat všechny vaše dovednosti v boji i plížení. Proti vám se ve filadelfské podzemce postaví nová hrozivá a nepřátelský frakce.

DLC The Voice of Freedom je k dispozici přirozeně všem majitelům season passu, ale koupit jej lze i samostatně za 6 dolarů, tedy v přepočtu jen asi 145 korun. Cena se pochopitelně různí podle regionu a zvolené platformy. Verze pro Xbox One stojí například u nás 119 korun a na PS4 se novinka prodává za 159 korun. Pokud se k Homefrontu vracíte po nějakém čase, vývojáři slibují, že vás příjemně překvapí rovněž fungování a výkon celé hry díky nedávnému updatu.

Ještě letos má Homefront rozšířit druhé singlové DLC nazvané Aftermath. Příští rok pak vyjde údajně mnohem větší expanze, která se jmenuje Beyond The Walls. Akce, jež si prošla velice komplikovaným vývojem a byla sužovaná mnoha porodními bolestmi, se tak stále nevzdává a její autoři očividně neztrácejí naději, že si nakonec najde své fanoušky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama