Zapojte se do diskuse v hPodu #554
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zapojte se do diskuse v hPodu #554

Zapojte se do diskuse v hPodu #554

Jiří Bigas

Jiří Bigas

28. 9. 2016 15:25 14
Reklama

Každý pátek úderem osmé hodiny večerní vychází nový hPod. A jinak tomu nebude ani tento týden. Tentokrát se můžete těšit na to, že se sejdeme se v sestavě bezmála klasické.

Za mikrofon kromě mojí maličkosti usedne ještě Zdeněk, Vojta a Pavel. Natáčet budeme podcast ve čtvrtek v podvečer, takže máte čas přibližně do 17 hodin odpoledne poslat nám svůj dotaz. Ať už mailem na adresu podcast@hrej.cz, anebo jej můžete napsat do diskuze pod tuto novinku. A zůstat koneckonců nemusí jen u dotazů, ale ceníme i vašich názorů, postřehů a vzkazů.

A o čem budeme debatovat tento týden? Jako obvykle se diskuze bude věnovat těm nejzajímavějším a nejdůležitějším událostem posledních dní. Řeč se určitě stočí k příběhové kampani nového Battlefieldu, právě vydanému Destiny i čerstvým spekulacím o druhém dílu, zrušenému akčním RPG Star Wars: Uprising, nezrušeným Blues and Bullets nebo snaze Nintenda přilákat hráče zpět ke konzolím skrz invazi na mobily. A dost možná padne něco i o novinkách tohoto týdne, kterými jsou FIFA 17 a pátá epizoda Hitmana.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama