Sony i letos uspořádá PlayStation Experience
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sony i letos uspořádá PlayStation Experience

Sony i letos uspořádá PlayStation Experience

Jiří Bigas

Jiří Bigas

28. 9. 2016 08:48
Reklama

Navzdory tomu, že máme jen za posledních pár měsíců v rychlém sledu po sobě za sebou akce jako E3, Gamescom, PlayStation Meeting nebo Tokyo Game Show, rok stále nekončí a čekají nás další významné herní svátky. Na konci října se koná Paris Games Week a v prosinci se o slovo opět přihlásí PlayStation Experience od Sony, oznámil japonský gigant v noci na dnešek.

Ačkoli japonský výrobce už měl několik příležitostí prezentovat své novinky, ani letos své fanoušky nepřipraví o akci PlayStation Experience. Ta se tentokrát bude konat na výstavišti v kalifornském Anaheimu od 3. do 4. prosince. Jen pár dní poté shodou okolností vychází jedna z posledních letošních exkluzivit - The Last Guardian pro PS4.

Sony slibuje zajímavá oznámení, novinky pro PlayStation VR a spoustu nových a neoznámených her. Pevně doufáme, že bude mít po našlapané sezóně dost materiálu, aby nás ještě mohla něčím překvapit. Pokud si dobře vzpomínáme, loni tato akce neměla tak silný lineup, ale ročník 2014 se hráčům líbil. Pokud výrobce show pojme ve stylu “co nás čeká v roce 2017”, určitě se zlobit nebudeme.

Přímo na místo návštěvníky Sony láká s tím, že si vyzkouší konzoli PS4 Pro připojenou ke 4K televizím, spoustu demoverzí a chybět nebudou ani diskuzní panely s vývojáři. Součástí PlayStation Experience 2016 bude i letos Capcom Cup. Nejlepší hráči z Capcom Pro Tour se poperou o více než 250 tisíc dolarů a korunu světového šampiona Street Fighteru V.

Pokud byste si náhodou chtěli udělat v prosinci výlet do Anaheimu, podrobné informace o otvírací době a cenách vstupenek najdete v příspěvku na PlayStation Blogu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama