VR podpora pro DoA Xtreme 3 se opozdí
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka VR podpora pro DoA Xtreme 3 se opozdí

VR podpora pro DoA Xtreme 3 se opozdí

Jiří Bigas

Jiří Bigas

27. 9. 2016 13:01
Reklama

Bezplatný VR update pro Dead or Alive Xtreme 3 od studia Team Ninja a Koei Tecmo nevyjde nakonec společně s PlayStation VR, jak vývojáři původně zamýšleli. V tuto chvíli autoři nenaznačili ani to, o kolik dní či týdnů se patch opozdí.

Vydavatel slibuje zveřejnit detaily, jakmile se vyjasní, kdy bude update k dispozici. Jak už jsme psali dříve, aktualizace hru rozšíří nejen o virtuální rozměr, ale i nové módy. Novinkou bude rovněž možnost se digitálních krásek dotknout, zatímco až dosud byl jakýkoli kontakt s dívkami zakázaným ovocem. Za zmínku stojí také informace, že s PS VR bude kompatibilní i free-to-play verze Dead or Alive Xtreme 3.

Ta podobně jako light verze Dynasty Warriors nebo bojovky Dead or Alive 5 Last Round: Core Fighters nabízí solidní ochutnávku plné hry, přičemž je ale stejně jako krabicová verze k dispozici jen na asijských PS Storech. Ve F2P verzi najdete z původních devíti dívek jen Kasumi. Za další postavy, plavky, ale třeba i virtuální kasino už musíte zaplatit prostřednictvím mikrotransakcí.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama