EVE: Valkyrie podpoří cross-platform PS4/PC
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka EVE: Valkyrie podpoří cross-platform PS4/PC

EVE: Valkyrie podpoří cross-platform PS4/PC

Pavel Makal

Pavel Makal

27. 9. 2016 14:56 1
Reklama

Již jen něco málo přes dva týdny nás dělí od celosvětového uvedení PlayStation VR na trh. Jedním z titulů, které si budete moci hned první den k novému headsetu pořídit, je EVE: Valkyrie, vesmírná střílečka a spin-off populárního MMORPG EVE Online. Server UploadVR nyní přichází se zprávou, která jistě potěší všechny virtuální piloty s touhou po multiplayerovém zážitku.

EVE: Valkyrie je jedním z nejstarších VR titulů, poprvé byl oznámen roce 2013 pro Oculus Rift a zahlédnout jste jej mohli i při odhalení PS VR počátkem roku 2014. Hra vyšla v březnu letošního roku na PC a její konzolová verze bude k dostání od 13. října. Podstatnou novinkou je ovšem obsah nového update, který má hra obdržet 10. října. Jeho nejzásadnějším aspektem je totiž podpora cross-platform multiplayeru mezi headsety PS VR a Oculus Rift. Brzy by tuto dvojici mělo navíc doplnit i HTC Vive. Je zjevné, že stejně jako v případě Rocket League nebo Street Fighter V se Sony cross-platform spolupráci s PC nebrání. Zdali někdy svůj postoj přehodnotí i vůči Microsoftu a jeho Xboxu je zatím ve hvězdách.

Další velmi podstatnou součástí nového update je přidání kooperativní složky hry, ve které můžete s kamarády odrážet vlny nepřátel a získávat zkušenosti bez toho, abyste museli být online. Přibyly i nové mise pro jednoho hráče, které dále rozvíjejí příběh. Zapojit se také můžete do nového režimu Daily Challenge, dorozumívání mezi hráči pak bylo vylepšeno skrz implementaci nového uživatelského rozhraní pro rychlé zadávání příkazů. I úpravy lodi doznaly větší variability a nechybí ani opravy menších chyb, kterými hra dosud trpěla.

My jsme si EVE: Valkyrie mohli vyzkoušet v rámci akce PlayStation Nation a nutno říci, že to byla zkušenost poměrně příjemné. I přes divoké manévrování a pokusy o co nejkrkolomnější kousky ve volném prostoru se naštěstí nedostavila nevolnost a výsledkem bylo zábavné stříleční v působivých vesmírných kulisách. EVE je rozhodně jedním z nejzajímavějších titulů, které se na podzimní launch PS VR chystají. Určitě ji po vydání podrobíme řádnému testování a o naše dojmy nepřijdete.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama