DICE dnes představí singl Battlefieldu 1
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka DICE dnes představí singl Battlefieldu 1

DICE dnes představí singl Battlefieldu 1

Jiří Bigas

Jiří Bigas

27. 9. 2016 07:54 9
Reklama

Už včera jsme trochu nakousli příběhovou kampaň v Battlefieldu 1 díky několika střípkům, které jsme se dozvěděli z databáze ESRB. Dnes nás ale konečně čeká pořádná informační nálož.

Slibují to alespoň vývojáři na Twitteru, kteří lákají na plnohodnotné odhalení singleplayeru, na které jsme museli čekat déle, než jsme si původně mysleli. I když od vydání nového videa nás ještě několik hodin dělí, můžete se pokochat alespoň malou ochutnávkou, kterou firmy DICE a EA zveřejnily na Twitteru.

Scéna s fotografováním z kokpitu letadla, které je vzhůru nohama, trochu připomíná proslulý manévr z Top Gunu. Už v květnu hlavní designér Daniel Berlin lákal na to, že v kampani bychom si mohli zahrát za více postav a prožít různé příběhy lidí po celém světě. Jednou z hratelných postav má být beduínská válečnice, která se objevila v prvním traileru ze hry. Zahlédli jsme ji i v upoutávce na Gamescomu, která naznačila další spojitost s Thomasem Edwardem Lawrencem, známým jako Lawrence z Arábie.

Další část by se mohla zaměřit na afroamerickou jednotku známou jako Harlem Hellfighters. Daniel Berlin se nechal slyšet, že cílem vývojářů je soustředit se na méně známé prvky první světové války. Chtějí vyvrátit některé předsudky, které lidé mohou o tomto konfliktu mít. A zároveň ukázat víc, než je obvyklý pohled na první světovou válku. Jejich snahou je prozkoumat to neznámé, ukázat, kdo všechno a kde se války zúčastnil.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama