Uncharted 4 v 60 FPS a další PS4 Pro drobky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Uncharted 4 v 60 FPS a další PS4 Pro drobky

Uncharted 4 v 60 FPS a další PS4 Pro drobky

Jiří Bigas

Jiří Bigas

26. 9. 2016 13:24 2
Reklama

Další vývojáři se vyjádřili na konto podpory nového hardwaru PS4 Pro. Zdaleka na všichni se chystají vydávat aktualizace pro své starší hry, další pak váhají. Autor Driveclubu ale pro změnu reaguje na kritiku hardwaru s tím, že by měli hráči počkat na vlastní zkušenost, než začnou odsuzovat výkon vylepšeného PlayStationu.

Autoři The Order: 1886 ze studia Ready at Dawn potvrdili, že nemají v plánu svůj poslední vydaný titul upravovat tak, aby vyždímal maximum z nové konzole. Plně se podle svých slov v tuto chvíli soustředí na vývoj novinky De·formers.

Vývojáři sportovní akce Rocket League jsou o něco optimističtější. PS4 Pro update zvažují s tím, že ale momentálně nechtějí nic slibovat. Představitel Psyonix GameSpotu prozradil, že aktuálně vyhodnocují, jaký je o novinku zájem a co by patch obnášel. Než padne definitivní rozhodnutí, chtějí autoři vše ještě uvážit.

To tvůrci hudební akce Rez už mají jasno. Nová verze s podtitulem Infinite poběží na PS4 Pro v rozlišení 4K a 60 snímcích za sekundu. Platí to ale překvapivě jen pro staré úrovně z původní hry. Vývojáři z Enhance Games tvrdí, že nový level Area X bude také nějak těžit z výhod PS4 Pro v normální i VR verzi, ale neupřesnili detaily.

Po kritice Sony, že Driveclub VR nevyjde jako bezplatný nebo levnější update pro majitele původní verze se o slovo znovu na Twitteru přihlásil i hlavní autor hry Paul Rustchynsky. Lidé podle něj podceňují výkon PS4 Pro, aniž by novou konzoli viděli v akci.

Závěrem se můžete ještě zasnít a pokochat videem, které naznačuje, jak by mohlo vypadat Uncharted 4: A Thief's End v 60 FPS, kdyby se Naughty Dog pustili do PS4 Pro patche. Video vzniklo už letos v květnu. Uživatel s přezdívkou Kanuuna nahrál hru s aktivovaným slow motion cheatem a pak ji zrychlil, aby dosáhl kýženého efektu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama