Fruit Ninja dostane filmovou adaptaci
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Fruit Ninja dostane filmovou adaptaci

Fruit Ninja dostane filmovou adaptaci

Pavel Makal

Pavel Makal

26. 9. 2016 10:35 5
Reklama

Filmy podle komiksů už všichni bereme jako naprosto samozřejmou součást kinematografie a filmoví i herní producenti by velice rádi podobně úspěšný průlom viděli i v případě adaptací videoher. Jen letos se v kinech objevilo či ještě objeví hned několik slavných jmen – Warcraft, Ratchet & Clank, Angry Birds či chystaný Assassin’s Creed. U všech těchto značek si filmové zpracování umíme alespoň představit. Fruit Ninja je ale úplně jiná káva.

Ano, čtete správně. Původně mobilní hra, která se později objevila i ve verzi pro Kinect a VR variantě pro HTC Vive, se dost možná dočká filmového zpracování. Ve hře je vaším úkolem na čas porcovat tuny poletujícího ovoce, úzkostlivě se vyhýbat občasné bombě a vyhlížet exotické plodiny, které vám na okamžik dodají nějakou tu zvláštní schopnost. Již od května vzniká filmový scénář, na němž pracují J.P. Lavin a Chad Damiani, nepříliš známí autoři takových děl, jako je Anchorwoman nebo How to Survive a Garden Gnome Attack.  Společností, která práva na Fruit Ninju získala, je New Line Cinema. Produkce se ujme Tripp Vinson, který pro New Line Cinema produkoval například film Cesta do středu Země z roku 2007 s Brendanem Fraserem v hlavní roli, nebo akční hit San Andreas, kde zazářil Dwayne Johnson alias The Rock.

O příběhu toho zatím moc nevíme, celé dění se bude točit kolem party outsiderů, kteří musí přijmout roli ovocných nindžů, aby dokázali zachránit svět. Zřejmě tedy půjde o další z řady dětských filmů, u kterých se budeme modlit, aby měli tvůrci dost pochopení pro dospělý doprovod v kině a zamaskovali do dialogů alespoň nějaké ty dvousmyslné vtipy. Očekávat také můžete tuny propagačních předmětů, plyšové melouny, novou řadu ovocných šťáv a podobně. Nejsme si jisti, zda je právě tohle ten nejlepší způsob, jak dostat hry na stříbrné plátno, ale s ohledem na to, že Angry Birds v kinech vydělali přes 350 milionů dolarů, je záměr autorů více než jasný. Ostatně, chystá se i filmová adaptace Tetrisu, a to bude teprve jízda!

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama