Forza Horizon zmizí z digitální distribuce
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Forza Horizon zmizí z digitální distribuce

Forza Horizon zmizí z digitální distribuce

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

25. 9. 2016 10:05 5
Reklama

Čas pokročil a životní cyklus prvního dílu Forza Horizon se nachýlil ke konci. To v praxi znamená, že hru již nebude možné v digitální edici zakoupit a stejně tak již nebude možné koupit ani jakákoli DLC ke hře. Dočíst se o tom můžete na stránkách hry.

Změna dostupnosti se projeví 20. října a to se pochopitelně nijak nedotkne těch hráčů, kteří hru v její digitální edici již vlastní – takové kopie budou dostupné samozřejmě i po tomto datu. Oznámení je to svým způsobem navíc překvapivé, neboť následuje po srpnové zprávě o přidání hry do seznamu titulů kompatibilních s modernějším Xbox One.

A samozřejmě to ani ale nijak neznamená, že by fanoušci série a závodních her obecně o něco zásadního přišli – tento týden jste si kupříkladu mohli přečíst naši recenzi velmi povedeného třetího dílu. Teď jen nezbývá doufat, aby také něco podobného obdrželi i majitelé konkurenčního PlayStationu. Od vydání Driveclubu již uběhla dlouhá doba a to další Gran Turismo je stále neznámé a navíc zástupci Sony zrušili i předobjednávky.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama