Kolekce Bioshocku se brzy dočká oprav
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Kolekce Bioshocku se brzy dočká oprav

Kolekce Bioshocku se brzy dočká oprav

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

24. 9. 2016 16:33 11
Reklama

Nářky byly vyslyšeny a do PC verze remasterované kolekce Bioshocku míří první významná aktualizace. Ta sice ještě neadresuje veškeré popsané problémy hry a stále tak nad opravou některých může viset otazník, určitě se ale jedná o sympatický a především významný krok k odladěné verzi této kolekce.

Na Steamu se objevil příspěvek, ve kterém se tvůrci zavazují k opravě těch nejpalčivějších problémů hry. Mezi ty patří úprava nastavení myši i možnost přizpůsobení pohybu kurzoru. Dále například do kolekce zamíří také úprava nastavení zvuku tak, aby jednotlivé hry braly v potaz i konfigurace s více reproduktory. Za další bude možné nastavit zorné pole a přibude i podpora extra širokoúhlých monitorů, a to až do poměru 21:9. A ve finále se tvůrci zavazují nadále vylepšit stabilitu hry a minimalizovat její pády, což je pravděpodobně problém nejzásadnější.

Zatím ale není známé žádné datum vydání jakékoli z aktualizací a nelze tak než pobízet k trpělivosti a k obrácení se na 2K. Na stránce dedikované podpoře her 2K Games však visí upozornění, že v současnosti je vydavatel zahlcen a jakákoli odezva může trvat déle, než je běžně obvyklé. Inu, když se daří, tak se daří.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama