První příběhové DLC pro Deus Ex je venku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka První příběhové DLC pro Deus Ex je venku

První příběhové DLC pro Deus Ex je venku

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

23. 9. 2016 14:45
Reklama

Xbox One a PC verze přídavku System Rift pro Deus Ex: Mankind Divided je již venku a Eidos Montreal k vyzkoušení tohoto DLC láká novým launch trailerem. Ten představuje starého známého Francise Pritcharda, technického specialistu známého z předešlého dílu hry a někoho, koho si Adam Jensen v průběhu minulé kapitoly tak úplně neoblíbil.

Jenže okolnosti tomu chtějí jinak a tato nepravděpodobná dvojice kolegů spolu bude muset opět spolupracovat a společnými silami bude zapotřebí infiltrovat Palisade Blade – údajně nejzabezpečenější datové centrum na světě. A co čert nechtěl, příliš mnoho lidí to nedokáže a na to konto si tvůrci v traileru vypůjčují klasický vtip o binární soustavě.

Našince jistě potěší, že System Rift navrátí dění do Prahy, kde hráčům představí výzvu v podobě robustně zabezpečené budovy. Tu stráží drony, lasery, kamery, lidé a chybět samozřejmě nesmí ani všudypřítomné počítačové systémy. Dostat se tak na kobylku korporace Santeau Group bude těžší, než by se na první pohled mohlo zdát. Jsme si však jistí, že pokud to někdo zvládnout může, tak by to měl být právě Adam Jensen. A výše přiložený trailer je toho takřka jasným důkazem.

Nicméně, pokud se na tuto cestu vydáte a Adama až do nitra tajemné budovy dostanete, tak se můžete těšit údajně i na další informace o tajemných iluminátech ovládajících dění celého světa. DLC je tedy k dispozici již nyní na výše zmíněné platformy, výjimkou jsou však hráči s PS4. Ti si v Evropě musí na vydání z blíže neurčených důvodů ještě chvíli počkat, Square Enix však netrpělivé hráče ubezpečuje, že to příliš dlouho trvat nebude. Současné DLC je pak první ze dvou příběhových částí season passu a lze pochopitelně koupit i samostatně, za což v případě PC verze dáte v přepočtu necelých 350 korun.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama