Nový trailer a HW nároky Titanfall 2
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový trailer a HW nároky Titanfall 2

Nový trailer a HW nároky Titanfall 2

Pavel Makal

Pavel Makal

23. 9. 2016 14:44 1
Reklama

Podzimní sezóna udeřila prvními silnými jmény, jako je Forza Horizon 3 nebo NHL 17, další hry alespoň stále upozorňují na své blížící se vydání dalšími a dalšími trailery a informacemi. Nejinak je tomu i v případě druhého Titanfallu, který se na naše obrazovky chystá už v řijnu.

Vývojáři z Respawn Entertainment vydali nové video, které se tentokrát věnuje přímo pilotům gigantických plechových Titánů. Ukazuje jejich rozdílné schopnosti a středem pozornosti je i parkour, který vám pomůže zdolat překážky na mapách. Do hry přibyl i nový mechanismus skluzů, který vám pomůže při rychlých a překvapivých útocích.

Kromě parkouru a využívání terénu ve svůj prospěch dostanou piloti do vínku celou řadu zvláštních schopností. Zásadní novinkou je například vystřelovací hák, díky němuž se budete moci rychle přesouvat na zdánlivě nedostupná místa, přenosné štíty, které vám darují několik drahocenných vteři života navíc a nebo jetpack pro dostatek potřebného nadhledu nad bojištěm.

Zajímavá zpráva ale čeká zejména hráče na PC. Ti byli na konci srpna k vlastní nelibosti ochuzeni o zátěžový alfa test, což Vince Zampella z Respawnu vysvětlil nutností optimalizace pro široké spektrum hardware. Nyní firma zveřejnila oficiální minimální a doporučené požadavky pro spuštění hry. Nadto jsme se ale ještě dozvěděli o požadavcích pro Ultra nastavení, tedy hraní ve 4K a 60FPS.

Autoři tvrdí, že minimální požadavky by vám měly stačit pro hraní v 1600x900v průměrných 60FPS a při zapnutí většiny detailů. Producent Drew McCoy vyjádřil naději, že pokud máte doma zmíněnou konfiguraci, užijete si hru ve špičkové kvalitě i bez toho, abyste museli očesat všechny detaily a nastavení. Všechny tři konfigurace naleznete v tabulkách pod článkem. Budete kvůli pokračování Titanfallu upgradovat svůj počítač?

Minimální konfigurace

OS: Win 7/8/8.1/10 64bit
Procesor: Intel Core i3-3600t nebo ekvivalentní
Paměť: 8GB
Grafická karta: NVIDIA Geforce GTX 660 2GB, AMD Radeon HD 7850 2GB

Doporučená konfigurace

OS: Win 7/8/8.1/10 64bit
Procesor: Intel Core i5-6600 nebo ekvivalentní
Paměť: 16GB
Grafická karta: NVIDIA Geforce GTX 1060 6GB, AMD Radeon RX 480 8GB

Ultra4K60

OS: Win 7/8/8.1/10 64bit
Procesor: Intel Core i7-6700k nebo ekvivalentní
Paměť: 16GB
Grafická karta: NVIDIA Geforce GTX 1080 8GB

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama