Reus vyjde na konzole  v polovině října
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Reus vyjde na konzole v polovině října

Reus vyjde na konzole v polovině října

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

23. 9. 2016 12:29
Reklama

Reus, indie simulátor ze života jednoho boha, vás trailerem zve na procházku fantaskní krajinou i na konzolích, kam hra dorazí již v polovině října. Tvůrci tak dostojí svým slibům z léta a Reus ve spolupráci s holandským vydavatelem Soedesco vypustí na PS4 a na Xbox One 14. října.

Tehdy budou moci hráči na konzolích naskočit do z boku viděné krajiny, v níž půjde ovládat jednoho ze čtyř unikátních obrů a božských bytostí zároveň. S pomocí těch půjde ovlivňovat všechno počínaje faunou, přes tvory herní krajiny až po samotnou podobu krajiny. I zde však stále panují jistá omezení. Ta jsou navíc celkem podstatná – nelze totiž přímo ovlivňovat samotné lidské bytosti. Ty jsou myslícími lidmi s vlastní vůlí a jejich blaho tím pádem půjde budovat pouze zprostředkovaně, například za pomocí odměn. Anebo trestů, to v případě nežádoucího konání.

Bližší detaily o obsahu i formě vám může poskytnout naše recenze, kterou jsme ohodnotili PC verzi hry již celé tři roky nazpět. Teď už si ale nenechte ujít nový launch trailer a nalaďte se na božskou vlnu. Hra vyjde za zatím neznámou cenu digitálně i na fyzických nosičích a nejcitelnější změnou oproti verzi původní prý bude ovládací rozhraní přizpůsobené konzolovým ovladačům. Díky této péči přislibuje spoluzakladatel vývojářskému týmu Abbey Games, Bas Zalmstra, plynulý a intuitivní zážitek i z pohodlí vašeho gauče.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama