Figurky naznačují datum vydání Zeldy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Figurky naznačují datum vydání Zeldy

Figurky naznačují datum vydání Zeldy

Jiří Bigas

Jiří Bigas

19. 9. 2016 09:46
Reklama

Na britské stránce Nintenda se objevila data vydání nových Amiibo figurek ke hře The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Podle webu se postavičky začnou prodávat 4. března, což by mohlo naznačovat, že ve stejný den přijde na trh i samotná hra.

GameSpot připomíná, že žádná z figurek dosud nevyšla předtím, než se začala prodávat hra, která ji podporovala. I když to samo o sobě není potvrzením data vydání, domnívá se web, že je informace důvěryhodná. Stejné datum se objevilo i na francouzské stránce a vztahuje se k figurkám Linka s lukem, Linka na koni a Guardiana. Na obou webech posléze Nintendo datum upravilo a nyní už se u postaviček ukazuje jen rok 2017.

Jelikož The Legend of Zelda: Breath of the Wild má být jedním z laucnhových titulů pro Nintendo NX, mnozí se domnívají, že by datum mohlo prozrazovat i vydání nové konzole. Nicméně nemáme stoprocentní jistotu, že obě hry, respektive verze přijdou na trh ve stejný den, takže pořád je tyto domněnky potřeba brát s velkou rezervou.

A když už je řeč o pochybách, měli byste vědět, že navzdory všeobecnému internetovému veselí 4. březen připadá na sobotu, což není zrovna obvyklý den vydání. Ne však úplně nemožný. Nintendo už dříve přiblížilo, že NX vyjde v březnu příštího roku.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama