Autoři Maxe Payna se soustředí na co-op
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Autoři Maxe Payna se soustředí na co-op

Autoři Maxe Payna se soustředí na co-op

David Plecháček

David Plecháček

15. 9. 2016 16:34 2
Reklama

Max Payne, Alan Wake, naposledy Quantum Break. Studio Remedy několikrát ukázalo, že když chce, tak dokáže udělat opravdu skvělou atmosférickou hru. Dobře, dobře, Quantum Break díru do světa neudělal, ale své světlé momenty bezesporu měl také. Trend se ale ubírá trochu jinam.

Rozhodně byste do těchto nadaných Finů kolem Sama Laka neřekli, že se pustí do kooperativního multiplayeru. Nic tomu celou dobu nenaznačovalo, až se na jejich oficiálních stránkách objevil příspěvek, který přesně to tvrdí.

„Pro nezávislé studio v kompetitivním herním odvětví je naprosto klíčové jednoznačně si určit směr, kterým se budeme ubírat. Chceme se neustále zlepšovat a pracovat na tom, co umíme nejlépe: vzrušujících příbězích, ikonických postavách, uvěřitelných světech a filmových akcích. Singleplayer pro nás vždycky byl důležitý, ale v ten samý moment chceme nějakou výzvu, a tak hodláme do naší nové hry implementovat kooperativní multiplayer,“ stojí v oficiálním prohlášení.

Jisté je, že se tím nemyslí CrossFire 2. Tato hra, která vzniká ve spolupráci s jihokorejskou firmou Smilegate - respektive její singleplayer - je sice značně zaměstnává, už od srpna ale víme, že ve studiu vzniká ještě nějaká novinka.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama