Stahujte zdarma závodní hru The Crew
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Stahujte zdarma závodní hru The Crew

Stahujte zdarma závodní hru The Crew

Jiří Bigas

Jiří Bigas

14. 9. 2016 08:59 10
Reklama

Jak jsme avizovali už minulý týden, Ubisoft dnes přidal do svého programu UBI30 další hru zdarma. Tentokrát si můžete zcela bezplatně aktivovat open world závody The Crew na PC. Vydavatel takto štědře připomíná 30. výročí své existence.

The Crew připadá na září. V minulých třech měsících obdrželi hráči zdarma hry Prince of Persia: The Sands of Time, Tom Clancy's Splinter Cell a Rayman Origins. Online závody The Crew jsou zatím nejnovějším příspěvkem do této akční nabídky. Hra vyšla v prosinci 2014 a i když sbírala trochu nižší známky, než se doufalo, má se nadále čile k světu.

V listopadu 2015 obdržela velké rozšíření nazvané Wild Run a letos v listopadu dostane další s podtitulem Calling All Units a policejní tématikou à la Hot Pursuit. V každém případě jde o milé gesto od Ubisoftu i šikovný marketingový tah, jak prodeje DLC ještě víc povzbudit.

Další tři hry zdarma nás přitom ještě čekají. Ubisoft slibuje tituly ještě na říjen, listopad a prosinec. Akce jako taková se bohužel týká jen PC hráčů. Vydavatel neprozradil, zda nějakou obdobnou nabídku chystá i pro konzolisty. Nezdá se to už ale moc pravděpodobné.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama