Bloodstained se odkládá až na rok 2018
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Bloodstained se odkládá až na rok 2018

Bloodstained se odkládá až na rok 2018

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

9. 9. 2016 06:16 3
Reklama

Drobnou lekci japonštiny a především smutnou zprávu fanouškům práce Kodži Igarašiho přináší video s aktualizací o stavu vývoje lidem podpořeného nástupce Castlevanie – Bloodstained: Ritual of the Night. Skromně pojaté video totiž hru odsouvá, a to až na rok 2018.

Důvodem je samozřejmě to, že do původně avizovaného data vydání by tým nedokázal dostát svým slibům a hra by nebyla taková, jakou si fanouškovská základna zaslouží. Nebyla by dokonce prý ani titulem, který by sám Igaraši byl ochoten prezentovat publiku. Igaraši se také touto formou svým fanouškům omlouvá. Opět se tak jedná o odklad ve jménu kvality a aby tento čas tvůrci využili co možná nejlépe, tak Igaraši slibuje zapojit do vývoje větší množství vývojářů.

Nezbývá tedy než doufat, že teď již bude vývoj pokračovat dle plánů a onu první polovinu roku 2018 již tvůrci dokáží stihnout. Otazník ale rozhodně visí nad portfoliem platforem – v současnosti je totiž Bloodstained: Ritual of the Night slíben i na Vitu a na Wii U, do vydání ale ještě zbývá dlouhá doba a je tak otázkou, zda si za dva roky na tento hardware ještě někdo vůbec vzpomene.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama