Podpora funkcí PS4 Pro se objeví na obalech
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Podpora funkcí PS4 Pro se objeví na obalech

Podpora funkcí PS4 Pro se objeví na obalech

Pavel Makal

Pavel Makal

8. 9. 2016 13:57 7
Reklama

Od 10. listopadu si budete moci zakoupit vylepšenou verzi PlayStation 4 s přídomkem Pro. Společnost Sony na včerejší akci k příležitosti oficiálního oznámení tohoto zařízení velmi důrazně akcentovala svou nekončící podporu pro stávající majitele klasické PlayStation 4. Pro ně se totiž v zásadě nic nemění. Až na drobný detail na obalech her.

Herní tituly budou na obě konzole vycházet stejné, navýšení výkonu u nového modelu pak poskytne lepší technickou stránku her. A tento fakt bude proklamovat i označení na krabičkách s hrami pro PlayStation 4. „O využití vyššího výkonu na PlayStation 4 Pro se můžete ujistit na PlayStation Store, nebo přímo v obchodech na obalech her,“ uvádí Sony.

Podpora funkcí PS4 Pro se objeví na obalech
i Zdroj: Hrej.cz

Elementy, které na nové verzi konzole dosáhnou zlepšení, se podle japonského výrobce budou u jednotlivých titulů lišit. Může jít o vylepšení grafické prvky, podporu HDR10, zvýšení rozlišení nebo framerate. Jak už jsme vás informovali v jedné z dnešních zpráv, k dispozici je již i seznam her, které budou v současnosti sílu PlayStation 4 Pro nějakým způsobem využívat. Patří mezi ně tituly z letošní podzimní sezóny, ale i ty mnohem starší, které se vylepšených funkcí dočkají skrz update. Za všechny můžeme zmínit například Watch Dogs 2, Call of Duty: Black Ops 3 nebo třetí díl Infamous.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama