V pátek CoD prezentuje multiplayer IW i MW
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V pátek CoD prezentuje multiplayer IW i MW

V pátek CoD prezentuje multiplayer IW i MW

David Plecháček

David Plecháček

31. 8. 2016 10:25 4
Reklama

Pozornost všech lidí a pochopitelně i médií se zaměřuje na Battlefield 1. je to logické, vždyť včera pro insidery respektive dnes pro zbytek hráčů začíná otevřená betaverze z bojiště první světové války! Jenže kdekdo zapomíná, že je tu ještě konkurence - svým zasazením vzdálenější než kdy dřív, ale stále tu je. A co víc, hlásí se o slovo.

Rádi bychom slyšeli o nějaké ochutnávce, rádi, ale Call of Duty se stále omezuje na pasivní příjem zážitků. Tento pátek, 2. září, bude Activision skrze Twitch CoD kanál streamovat multiplayer z Infinite Warfare. Na akci kromě toho uvidíme i záběry z Call of Duty, které kdekdo očekává ještě více než IW, totiž z remasteru Modern Warfare. Stejně jako v případě Infinite Warfare, i z MW bychom měli sledovat pouze záběry z hraní vícera hráčů.

Vysílání začíná v 19 hodin, přičemž by se jej měli účastnit i rappeři Snoop Dogg a Wiz Khalifa. Zda je něco takového highlightem celé akce nebo tím naopak ztratí ze své kredibility, posuďte po akci sami.

Tím, že Call of Duty tak trochu zůstává mimo hledáček hráčů, jejichž pozornost si uzurpuje právě Battlefield, a tím, že se dostalo do role černé ovce podzimní sezóny, si tak trochu přejeme, aby v Infinity Ward zabrali a sci-fi z daleké budoucnosti mělo ty správné grády a ten správný šmrnc. Přání otcem myšlenky, že?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama