The Turing Test se připomíná trailerem
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka The Turing Test se připomíná trailerem

The Turing Test se připomíná trailerem

Pavel Makal

Pavel Makal

31. 8. 2016 11:58 1
Reklama

Puzzle her z pohledu první osoby vyšla od vydání prvního Portalu už celá řada. Jmenujme například Quantum Conundrum, The Talos Principle nebo The Witness. Své štěstí by v tomto žánru rádo nalezlo i studio Bulkhead Interactive se svým projektem The Turing Test. Ten je od včerejška dostupný na PC a Xbox One.

Ve hře se ujmete ženské hrdinky jménem Ava Turing, která se na měsíci Jupiteru Europě bude muset vypořádat s celou řadou složitých hádanek, aby zjistila, co se vlastně přihodilo a jak se tam ocitla. Příběh a některé hádanky budou odrážet opravdový Turingův test, tedy způsob, jak určit, zda je jedinec živou bytostí či robotem. Ava bude k řešení hlavolamů používat nástroj pro manipulaci s energií, který jí umožní ovládat stroje s umělou inteligencí nebo přesouvat energii mezi zařízeními.

Hru pohání Unreal Engine čtvrté generace a vychází v rámci programu Square Enix Collective. Cena je nastavena na veskrze příjemných 19,99 dolarů, tedy zhruba 485 korun. Studio Bulkhead Interactive v minulosti vytvořilo puzzle hru Pneuma: Breath of Life a momentálně pracuje i na akci z druhé světové války Battalion 1944. Je docela možné, že se o The Turing Test na našem webu ještě dočtete, prozatím se můžete podívat na launch trailer.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama