Stahujte zdarma hru No Mario's Sky
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Stahujte zdarma hru No Mario's Sky

Stahujte zdarma hru No Mario's Sky

Jiří Bigas

Jiří Bigas

31. 8. 2016 08:45 4
Reklama

Žádného fanouška No Man's Sky a Maria nemůže nechat netečným mix obou her, ve kterém kníratý italský instalatér cestuje z planety na planetu. Tento originální hybrid má na svědomí uskupení ASMB Games a vznikl během pouhých 72 hodin.

Jednotlivé světy připomínají klasické úrovně z plošinovek s Mariem, máte ale možnost mezi nimi cestovat vesmírnou lodí. Projekt vznikl během akce Ludum Dare 36 a funguje na PC, Macu i Linuxu. Vyzkoušet jej ostatně můžete sami, k dispozici je úplně zdarma.

A měli byste si určitě pospíšit, podobně jako řada jiných her od fanoušků, které se inspirují značkami Nintenda, je totiž podle mnoha ohlasů i No Mario's Sky předem odsouzen k anihilaci. Právníci japonské firmy velmi pravděpodobně brzy vyzvou autory, aby svůj titul stáhli z internetu a dále jej nešířili. Něco podobného se jen v poslední době stalo několika dalším počinům tohoto ražení.

“Provokativní” mix, který o sobě tvrdí, že jakákoli podoba s Mariem či No Man's Sky je náhodná, slibuje nekonečný vesmír, věrnou fyziku a sociální komentář meziplanetárního kolonialismu. Na svědomí jej mají Ben Porter, Alex Mc, Max Cahill a Sam Izzo. Trojice vývojářů z Melbourne si se svým úkolem poradila překvapivě dobře a i když jde v první řadě o roztomilý experiment a mouchami, které k takovému prototypu patří, jde o úctyhodný výkon. Pěkné je i to, jakým způsobe mariovské světy reflektují barevnou paletu a celkovou stylizaci No Man's Sky.

A mimochodem, princezna je na jiné planetě…

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama