Sledujte unboxing PlayStationu Slim
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Sledujte unboxing PlayStationu Slim

Sledujte unboxing PlayStationu Slim

David Plecháček

David Plecháček

31. 8. 2016 09:41 10
Reklama

Zatímco obrázky slim verze Xboxu One plnily titulní stránky všech magazínů celý červenec, o existenci PS Slim se dlouho nevědělo, natož abychom viděli nějaké konkrétní obrázky, neřku-li záběry. Od té doby sice určitou představu máme, nahlédnout přímo k unboxingu je ale k nezaplacení.

Je skoro až s podivem, že se Sony stále neodhodlalo k oficiálnímu potvrzení, když už obrázků existuje poměrně početná kupa, navíc se začínají objevovat i videa se samotným rozbalováním krabic, jejichž pravost by nepřiznával snad jen ten největší a nejzarytější skeptik. S jedním takovým přišel YouTube kanál reportérky Laury Kate Daleové, na který se můžete podívat níže.

„Má o trochu vylepšený ovladač, ale konzole jako taková neběží o nic lépe,“ potvrzuje informace Laura Dale. „Nečekejte nic ve stylu Xboxu One S s HDR a 4K Blu-ray podporou. Tohle je stále základní model PS4 bez žádného vnitřního upgradu oproti předchozí verzi, a není to ani příchozí PS4 Neo. Hry na tom zkrátka neběží lépe,“ přiznává. Změny jsou zkrátka jen a pouze estetické, nepočítaje menší úpravy DualShocku. Ostatně, podívejte se sami.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama