NX by mělo být o něco větší než 3DS XL
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka NX by mělo být o něco větší než 3DS XL

NX by mělo být o něco větší než 3DS XL

David Plecháček

David Plecháček

31. 8. 2016 15:33 6
Reklama

Nechceme se extra zabývat spekulacemi, ale informace, které přinesl web letsplayvideogames.com, by mohly kdekoho zajímat. Pomiňme teď nákresy, na které se sice můžete podívat, ale které už v minulosti přinesl britský Eurogamer, pojďme se soustředit na velikost celého zařízení.

Na velikost handheldu, abychom byli přesnější. Současný devkit by měl být - a ten podmiňovací je důležitý - o něco větší Ninentdo 3DS XL, se šířkou 281 mm, výškou 92 mm a hloubkou / tloušťkou 2,5 cm. Toto jsou rozměry zařízení, které v sobě má připojené ovladače, pokud je oddělíme, gamepady jsou stejně tlusté a vysoké jako celé zařízení, ale široké 38 milimetrů. Samotná obrazovka po oddělení zůstane široká 205 mm. Na vrchní části zařízení se nachází TV konektor a slot pro SD kartu, na spodní straně se nachází zdířka pro napájecí kabel, sluchátka a místo na cartridge.

Samozřejmě to nejsou jediné zprávy, které se okolo NX dějí - oddělitelné gamepady by měli disponovat sensorem pohybu, a možná trochu překvapivě i nějakými vibracemi. Chybět by nemělo ani populární sociální tlačítko share či atypický D-Pad (viz obrázek). Podle některých zpráv by hráči měli mít možnost využít i tradiční, již existující ovladač Wii Remote, ale bohužel jen u některých her. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama