Tohle jsou zářijové hry v PlayStation Plus
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tohle jsou zářijové hry v PlayStation Plus

Tohle jsou zářijové hry v PlayStation Plus

David Rozsíval

David Rozsíval

31. 8. 2016 16:10 21
Reklama

Po měsících, které se někteří hráči nebáli ohodnotit jako slabší, se v PlayStation Plus začíná blýskat na časy. Nabídce her, které Sony v září pro předplatitele uvolní, totiž vévodí oceňovaná medidativní plošinovka Journey a polsko-německé akční RPG Lords of the Fallen, mohutně se inspirující slovutnou sérií Dark Souls.

Journey je bezesporu vynikající hra, radost z její přítomnosti v PlayStation Plus kalí snad jen fakt, že jde "pouze" o titul, který pochází už z minulé generace. Pro hráče, kteří uplynulou generaci nestrávili na PS3 a Journey jim unikla, jde však o vítanou možnost, jak si tento audiovizuální klenot připomenout. Zamrzí možná fakt, že k dispozici nebude kompletní edice - tedy včetně předchozích titulů thatgamecompany Flow a Flower. To bychom ovšem už asi byli opravdu nenasytní.

Lords of the Fallen z produkce CI Interactive a Deck13 si v době svého vydání odnášela slušné sedmičky, a například  Honza Konfršt ji u nás na Hrej ocenil známkou 4/5 a slovy: "Na první pokus to ale není vůbec špatné a máme před sebou výjimečné RPG." Není bez zajímavosti, že se tato hra objevila už v březnu letošního roku v konkurenčním programu Xbox Games With Gold.

Kromě uvedených dvou titulů se hráči na PS4 mohou těšit i na pohlednou plošinovku Badland, která čeká i na hráče na PS3 a PS Vita. Majitelé PS3 se kromě toho dočkají i již zmíněného Journey a titulů Prince of Persia: The Forgotten Sands a Datura. Vlastníci PS Vita pak v programu získají ještě hru Amnesia: Memories.

Pokud máte aktivní předplatné PlayStation Plus, můžete se už teď těšit na novou várku, která bude aktivní od úterý 6. září.

Zářijové hry v PS Plus

Lords of the Fallen, PS4
Journey, PS4, PS3
Prince of Persia: The Forgotten Sands, PS3
Datura, PS3
Badland, PS Vita, PS4, PS3
Amnesia: Memories, PS Vita

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama