V Airport Architect spravujete letiště
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka V Airport Architect spravujete letiště

V Airport Architect spravujete letiště

Jiří Bigas

Jiří Bigas

30. 8. 2016 14:49 2
Reklama

Snili jste někdy o tom, že se stanete ředitelem vlastního letiště? A co takhle rovnou manažerem, projektantem a stavbyvedoucím v jedné osobě? Já tuhle tématiku miluju, ale podobných her je jako šafránu. A těch povedených, jak možná někteří z vás tuší, ještě méně. Jednou z nich by chtěl být i Airport Architect.

Nový počin dnes oznámila německá společnost UIG Entertainment, která se specializuje na všemožné simulátory. Nepříliš pohledný teaser nám toho mnoho o hře neprozradí, ale k dispozici jsou už i první screenshoty a některé podrobnosti. Jak si určitě dokážete domyslet, vaším úkolem bude postavit a spravovat vlastní letiště, jak se na pořádný tycoon sluší a patří. Nicéně autoři varují, že na to půjdou mírně casual cestou.

Minimalistická grafika na první pohled nezapře budgetové kořeny, ale trochu crazy zpracování nemusí být na škodu, pokud bude podpořené kvalitní hratelností. Jestliže má vaše vlastní mezinárodní letiště s řadou terminálů každoročně odbavit miliony pasažérů, možná oceníte, že se při jeho návrhu budete moci inspirovat plány skutečných vzdušných přístavů - Los Angeles International Airport, Flughafen Wien či London Heathrow Airport. Pokusíte se vytvořit virtuální Letiště Václava Havla, anebo ruzyňské termíny dokonce trumfnete? Je to jen na vás.

Airport Architect přistane na PC a překvapivě i konzolích PS4 a Xbox One docela brzy. Spoj z mezinárodního letiště Windows bude odbaven do konce roku a cestující na konzolích přijdou na řadu na jaře příštího roku. Budeme přát vývojářům šťastný let a snad jejich cesta neskončí nějakým neštěstím.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama