Tvůrci This War of Mine představují Frostpunk
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Tvůrci This War of Mine představují Frostpunk

Tvůrci This War of Mine představují Frostpunk

David Plecháček

David Plecháček

30. 8. 2016 12:49
Reklama

Varšavské studio 11 bit si udělalo jméno na hře This War of Mine. Survival hra, v níž bylo vaším úkolem postarat se o skupinku lidí přežívající válku, kterým hrozila hromada bezprostředních nebezpečí. Pak je tu chystaný Beat Cop, který je ve vývoji s 3rd party studiem Pixel Crow  a o kterém vám psal Pavel své dojmy. A pak je tu také Frostpunk přímo od 11 bit...

Zatímco Beat Cop je krokem do neznáma, Frostpunk navazuje na to, v čem jsou v polském studiu jedni z nejlepších - ve vytváření pořádného survival zážitku. Frostpunk by měl v roce 2017 přesně tohle nabídnout. Hra se ale bude odehrávat v jiném nebezpečném prostředí. Jak už název napovídá, vydáme se do zamrzlých pustin.

„Vytváříme vážnou hru pro dospělé hráče,“ řekl výtvarný ředitel Michal Drozdowski. „S ohledem na This War of Mine, posouváme hranice ještě dál, ale zároveň nepopisujeme realitu tím samým způsobem. Prakticky dáváme lidskou přirozenost pod mikroskop a ptáme se, co se stane, když lidé musí zůstat naživu,“ dodal. Hra by měla do jisté míry zůstat strategií s prvky přerozdělování zásob, ale studio se ještě více zaměří na emoce. „Mnohem více se zaměříme na empatii a dělání kritických rozhodnutí,“ ozývá se ze studia.  

Stejně jako This War of Mine, hra nejprve vyjde na osobní počítače. O nějakém portu na další zařízení je v tuto chvíli předběžné hovořit, ale po předchozích zkušenostech nic podobného vyloučit nelze. níže se můžete na krátký teaser.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama