Nuka-World dnes otevírá své brány
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nuka-World dnes otevírá své brány

Nuka-World dnes otevírá své brány

Jiří Bigas

Jiří Bigas

30. 8. 2016 10:21
Reklama

Už dnes vychází poslední DLC pro Fallout 4 nazvané Nuka-World. Vývojáři na něj hráče lákají čerstvým tři a půl minuty dlouhým videem a upozorňují, že tento zábavní park už dávno není tím úžasným místem rodinných radovánek jako kdysi.

Pokud jste snad náhodou strávili několik posledních měsíců v kryogenickém spánku, mohlo by vás zajímat, že Nuka-World bude podle autorů obří rozšíření. V některých ohledech možná ještě větší než Far Harbor. Tedy ne co do rozlohy, ale množstvím obsahu by měla novinka toto DLC překonat. Jestli jej trumfne i co do kvality, to za vault Hrej.cz zjistí Petr Strecker, který se jako už tolikrát vypraví do nehostinné krajiny zpustošené nukleárním holokaustem, aby odtud přinesl svou recenzi.

V rozšíření si podle Berthsedy budeme moci vyzkoušet úplně novou roli, která je zcela jiná než cokoli, co dosud Fallout 4 fanouškům nabídl. Podaří se vám ovládnout celý zábavní park, jehož jednotlivé části jsou stylizované podle místních atrakcí do podoby rozličných malých světů? Jména zón Safari Adventure, Dry Rock Gulch, Kiddie Kingdom či Galactic Zone mluví sama za sebe. Jedno ale mají všechny společné - nevládne tady zákon, ale zbraně. A právo silnější.

Nuka-World je součástí season passu, ale prodává se samozřejmě i sólo. Verze pro PC vás na Steamu přijde na 20 eur, tedy v přepočtu přibližně 540 korun. Podobnou částku za DLC zaplatíte i na PlayStation Storu. Samozřejmostí jsou nové questy, zbraně, potvory a mnoho dalších novinek. Jde o šesté rozšíření, které by zároveň mělo být tím posledním. Nové questy jsou dostupné od levelu 30.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama