Nový Deus Ex boduje, ne tolik, co minulý díl
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Nový Deus Ex boduje, ne tolik, co minulý díl

Nový Deus Ex boduje, ne tolik, co minulý díl

David Plecháček

David Plecháček

30. 8. 2016 09:44 2
Reklama

Deus Ex: Mankind Divided nemá příliš konkurentů, kteří by ho v této době mohli připravit o číslo 1 všech žebříčků prodejnosti napříč světem. Ve Velké Británii tomu není jinak, druhé F1 2016 a třetí No Man’s Sky se drží v uctivé vzdálenosti, přesto Eidos nenavázal na výsledky Human Revolution.

Se zprávou přišel web GFK Chart-Track, který trvdí, že Deus Ex: Human Revolution, tedy prequel z roku 2011, zažil o dost lepší první týden než je tomu teď s Mankind Divided. Jedním dechem ale dodává vysvětlení - v době, kdy Human Revolution vycházel, byla éra minulé generace na samém sklonku a v oběhu byl více než dvojnásobek konzolí PS3 a Xboxu 360, než je tomu teď se základnou hráčů PS4 a Xboxu One.

Přesná čísla prodejů bohužel nemáme k dispozici. Jestli se s nimi vydavatel Square Enix pochlubí později, nevíme. Deus Ex: Mankind Divided se ale povedlo na výbornou, a kromě větší kuráže vývojářů v implementaci nových prvků se hře nedá příliš vytknout. Roli černého koně letošní sezóny tak Adam Jensen potvrzuje beze zbytku. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama