Některé hry dostanou PS VR update zdarma
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Některé hry dostanou PS VR update zdarma

Některé hry dostanou PS VR update zdarma

Jiří Bigas

Jiří Bigas

30. 8. 2016 09:22 1
Reklama

V první várce titulů pro PlayStation VR bude řada menších her, které budou stát přibližně 550 korun. Za některé dáte dokonce ještě méně. Pořád ale existuje slušná pravděpodobnost, že za nějaký z titulů nebudete muset zaplatit vůbec nic. Některé totiž dostanou VR patch/upgrade zdarma.

Už včera jsme psali o hře Dead or Alive Xtreme 3, která obdrží zdarma podporu PS VR formou updatu. Podobně budou kompatibilní s headsetem i další tituly. Podle webů VRFocus a PlayStation Universe má jít o Bound, Super Stardust Ultra a Hustle Kings. Podařilo se to zjistit z výpisu na PlayStation Storu. Lze přitom předpokládat, že by tohoto příkladu mohli časem následovat i autoři dalších hitů, které by dodatečně obdržely příslušný patch.

Vzhledem k tomu, že podobný zásah určitě vývojáře bude něco stát, je to od nich docela velkorysé. Normálně by člověk počítal přinejmenším s placeným updatem. Na opačné straně barikády se ocitl ale třeba Driveclub VR, který se prezentuje jako úplně nový titul a i když nové tratě mají obdržet i hráči originálu, zatím nic nenasvědčuje tomu, že by za úplatu mohli upgradovat starý Driveclub na VR verzi. To Star Wars Battlefront: X-Wing VR Mission od Criterionu, i když jde v podstatě o nový obsah, obdrží zdarma všichni majitelé Battlefrontu a PS VR.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama