Update přidá do Minecraftu nové bossy
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Update přidá do Minecraftu nové bossy

Update přidá do Minecraftu nové bossy

Pavel Makal

Pavel Makal

30. 8. 2016 11:42
Reklama

Král všech sandboxových her, kostičkový svět Minecraft, letos v listopadu oslaví již pět let od svého oficiálního vydání. V současnosti si jej už můžete zahrát na celé plejádě zařízení, mobilními telefony počínaje a konzolemi konče. Minecraft však vyšel také ve verzi pro Windows 10 a vývojáři se s ní momentálně snaží dohnat veškerý obsah, který byl k dispozici už při původním vydání na PC.

V rámci postupného srovnávání všech verzí na stejnou úroveň tedy příští update přinese jednu velkou změnu. Kostičkový svět, který máme prostě rádi, se totiž na iOS, Androidu, Samsung Gear VR a právě Windows 10 dočká dlouho očekávaného a žádaného updatu, který do hry nepřidá vosy, ale nové bossy.

Microsoft, který firmu Mojang, stojící za Minecraftem, koupil v roce 2014, uvedl, že nový update přinese dva nové bossy. Ti se přidají k již dostupné trojici The Wither, Ender Dragon a Elder Guardian. Update by měl na zmiňované platformy přijít během podzimu, na Androidu momentálně běží otevřený beta test.

Do verze pro Windows 10 také přibydou příkazy přes lomítko, které by měly usnadnit například obchod nebo spawnování monster. Zpočátku jich bude k dispozici 20, další by měly rychle přibývat. Podle Microsoftu je cílem společnosti zajistit co největší paritu mezi jednotlivými verzemi a tento krok ještě více přibližuje kapesní verzi té klasické. Navíc je implementace bossů jednoznačnou odpovědí všem, kteří v Minecraftu vidí jen snadné stavění z kostiček. Bližší informace o chystaném updatu se očekávají od akce Minecon 2016, která se bude koncem září odehrávat v Kalifornii. 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama